06 513 427 49

info@ontwikkelingeneducatie.nl

Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
LinkedIn icoon

Voorjaarsvakantie activiteiten

Na een fantastisch zomerprogramma gaan we vol enthousiasme door met een programma voor de voorjaarsvakantie: 

Het voorjaarsprogramma is gemaakt voor iedereen om leuke activiteiten te doen in de omgeving Emmen. Lekker de deur uit en deze voorjaarsvakantie en leuke activiteiten doen, wie wil dat nou niet! Speciaal voor kinderen en jongeren hebben we een leuk weekprogramma ontwikkeld, waardoor je op een laagdrempelige manier bezig gaat met onderwerpen zoals zelfontwikkeling, contacten leggen met anderen, zelfexpressie, maar ook oefenen met b.v. Engels. Het hoofddoel is natuurlijk: plezier hebben! Het leuke aan dit programma is dat je op een leuke manier uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen en nieuwe dingen te leren!

Het programma is zo opgezet dat er voor ieder wat wils is. De programma's zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 18 jaar. 

Week 8 voorjaarsvakantie: 21 tot en met 25 februari 2022

Maandag 21 februari - Science Lab 

Tijd: 13:00-16:30 uur

Tijdens ‘Science Lab’ gaan we aan de slag met verschillende proefjes! In tweetallen ga je aan de slag met een proevencircuit gebaseerd op natuurkunde, scheikunde en biologie. Aan het einde van de dag ga je gezamenlijk bezig met een spectaculair experiment! Ben je er klaar voor? 

Wil jij graag op een leuke en speelse manier meer met biologie, scheikunde en natuurkunde oefenen door middel van toffe proefjes? Meld je dan nu aan voor deze leuke dag!

Dinsdag 22 februari - Creatief met letters

Tijd 13:00-16:30

Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan? Tijdens ‘Creatief met Letters’ steek je de handen uit de mouwen en ga je bezig met handlettering. Na de uitleg kan je, aan de hand van opdrachten, creatief aan de slag. Doe mee! 

Woensdag 23 februari - Op jacht met kennis

Tijd: 13:00-16:30

Ben jij een echte spoorzoeker? Dan is deze dag wat voor jou! In een groepje van 2-3 personen ga jij een speurtocht lopen. Tijdens deze speurtocht ga je verschillende opdrachten en uitdagingen aan! Na de speurtocht gaan we gezamenlijk een spel doen. Als afsluiting maken wij de winnaars bekend die de speurtocht hebben gewonnen! Speur jij met ons mee?

Donderdag 24 februari - Creatief met verf:

Tijd: 13:00-16:30

Deze dag sta jij in Picasso’s schoenen want je gaat namelijk bezig met Fluid Art! Eerst maak je een schets en daarna ga je in groepjes een mooi kunstwerk verven. Daarna gaan we gezamenlijk een doorgeefschilderij maken. Heb je er al zin in? Wij wel!

Vrijdag 25 februari - A trip to England

Tijd: 13:00-16:30 

Deze dag staat in het teken van het mooie Engeland. We starten te dag met het maken van Engelse recepten. Daarna gaan we Engelse spelletjes spelen zoals hints of pictionary. We sluiten af met een drankje en onze zelfgemaakte lekkernijen. Wil jij graag op een leuke en speelse manier meer Engels oefenen met iemand die echt uit Engeland komt? Meld je dan aan voor deze leuke dag die helemaal in het teken van Engels staat. 

Kosten

De kosten zijn €10,- per dag. Doe je aan 3 of meer dagen mee dan worden de kosten €7,50 euro per dag. 

Krijgt je zoon of dochter al begeleiding bij ons? Neem dan even contact met ons op over de kosten. 

Direct aanmelden? Klik dan hier!