06 513 427 49

info@ontwikkelingeneducatie.nl

Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
LinkedIn icoon

Vacature kwaliteitsmedewerker

Vacature kwaliteitsmedewerker

Ons doel vanuit Het Centrum Ontwikkeling en Educatie is passende hulp te bieden aan kinderen, jongeren en hun ouder(s)/opvoeder(s).  Wij bieden hulp en ondersteuning bij de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen en jongeren op een manier die past, zodat ze zowel op school als thuis in een veilige en gezonde omgeving opgroeien. We stellen het kind centraal en vinden samenwerken en relatie belangrijk. Ons motto is: Kwaliteit Dichtbij!”

De functie
Als Kwaliteitsmedewerker lever je een bijdrage aan ons motto door ‘kwaliteit en zorg’ binnen de organisatie hoog op de agenda te zetten. Als kwaliteitsmedewerker heb je weet van de ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitszorg, regelgeving en certificering en weet je die met elkaar te verbinden in relatie tot ons kwaliteitsmanagementsysteem. Je signaleert ontwikkelpunten in het (kwaliteits)beleid en de uitvoering daarvan en initieert of implementeert verbeteracties. Daarbij neem je gevraagd en ongevraagd initiatief en ben je gesprekspartner vanuit inhoudelijke expertise. Vanuit de ondersteunende en faciliterende rol heb je een belangrijke spilfunctie in het nakomen van afspraken en zorg je voor onderlinge verbinding van mensen en processen. Je levert een bijdrage aan diverse processen zoals in- en externe audits, ervaringsonderzoeken, vereisten vanuit kwaliteitskaders en managementrapportages. Je onderhoudt contacten met relevante externe partijen.
Als Kwaliteitsmedewerker vervul je ook de rol van Preventiemedewerker. Als Preventiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het (mede) opstellen en uitvoeren van de RI&E en het plan van aanpak. Je geeft ondersteuning bij het Arbobeleid en de BHV en de uitvoering daarvan. Met jouw overtuigingskracht ben je een goede gesprekspartner voor zowel de directeur als onze medewerkers.

 

Wat we van je vragen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een relevante opleiding op HBO niveau afgerond

- Je bent 6 tot 8 uur per week beschikbaar

- Je hebt kennis van en ervaring met kwaliteitssystemen en certificering 

- Je hebt ervaring met het uitvoeren van (interne) audits, rapportages, vertalen naar en initiëren van verbetervoorstellen en begeleiding bij opvolging

- Je staat stevig in je schoenen en stelt prioriteiten

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

- Je werkt planmatig en resultaatgericht

- Je verbindt je gemakkelijk met mensen en bent in staat anderen te motiveren en mee te nemen

- Ervaring als Preventiemedewerker is een pré

Over onze organisatie

Het Centrum Ontwikkeling en Educatie is een jonge organisatie die zich profileert op de grens van jeugdzorg en onderwijs. Wij bieden (zorg)begeleiding aan kinderen en jongeren bij wie de ontwikkeling, schoolloopbaan of opvoedsituatie anders verloopt dan gewenst door bijvoorbeeld autisme, ADHD, hoogbegaafdheid, depressieve gevoelens, angst of opvoedmoeilijkheden. Wij adviseren en ondersteunen ouder(s)/opvoeder(s) en school waar nodig. Ons multidisciplinaire team bestaat uit Jeugdzorgwerkers, een Beeldend Vaktherapeut, een Gedragswetenschapper en (ortho)pedagogen. Daarnaast is er een Backofficemedewerker, een HR-functionaris en een Kwaliteitsmedewerker. 

 

Wij werken vanuit 3 locaties: Emmen, Coevorden en Groningen. Standplaats voor deze functie is Emmen. Thuiswerken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wat we je bieden
Je krijgt bij Het Centrum Ontwikkeling en Educatie een baan waarin je jezelf volop kan ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Wij zijn aangesloten bij CAO Jeugdzorg en bieden een marktconform salaris, inschaling is afhankelijk van je ervaring. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met de intentie om dit te verlengen. Ook als zelfstandige word je uitgenodigd om te reageren.
Wil je meer inhoudelijke informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Lieza Geuzinge via lieza@ontwikkelingeneducatie.nl Uiteraard is telefonisch contact nav het mailcontact mogelijk.

Ben jij de enthousiaste en zelfstandige Kwaliteitsmedewerker (m/v) die ons team komt versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar HR@ontwikkelingeneducatie.nl
Je kan reageren tot maandag 25 april 2022.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.