06 - 513 42 749

Icoon pinterest
Icoon google+
facebook icoon
Facebook Emmen
Facebook Coevorden
Icoon twitter
LinkedIn icoon

Reacties kinderen, ouders en collega's

Cursisten Zweeds

Met veel plezier hebben mijn man en ik Zweedse les gehad van Lieza. Met veel plezier en enthousiasme heeft Lieza  ons de Zweedse uitspraak proberen bij te brengen en door middel van verschillende  (lees)opdrachten is in slechts een paar weken tijd onze zweedse woordenschat enorm vergroot. Inmiddels wonen wij nu in Zweden maar ik ben Lieza nog elke dag dankbaar voor al haar lessen. In die paar weken heeft zij ons meer geleerd dan wij hebben geleerd gedurende verschillende andere cursussen en vormen van zelfstudie. 

Nandy Pasman

Max, Havo 1

In het begin had ik er niet zoveel zin in maar ik vond het uiteindelijk wel leuk , maarik vond het in het begin ook wel een beetje spannend.
Ik voelde mij steeds meer vertrouwd met mijn coach en de andere kinderen die er kwamen.

Ik vind mijn coach heel aardig. Hij kan goed uitleggen en geeft goede tips over hoe ik het beste kan gaan leren of structuur in mijn leerwerk moet toepassen. 
Mijn cijfers zijn verbeterd en ik weet nu beter waar ik op moet letten tijdens de lessen. Ook met Frans ben ik goed op weg geholpen.
Doordat ik bepaalde stof kreeg uitgelegd, ging het steeds een beetje beter. 

Ik vind het wel gezellig dat er meer kinderen zijn.

Roan, 14 jr Havo

Onze zoon heeft aangegeven om zelf thuis zijn leren verder op te pakken, zonder jullie hulp. Hij gaat nu veel serieuzer met zijn huis- en leerwerk om. Mocht het toch achteruitgaan, dan neem ik meteen weer contact op.
Dankzij jullie heeft hij de tools en drive gevonden om er voor te gaan. Dank daarvoor.

Groeten Trijnie Bisschop

Student HBO rechten - redigeren tekst

Studeer HBO-Rechten en op deze opleiding worden er veel teksten getypt. Dankzij ....educatiecentrum slaag ik voor al mijn schrijfteksten!! De communicatie via mail met betrokkenen is snel en de teksten worden vaak binnen 1 dag nagekeken. Bedankt ....educatiecentrum voor alles!!

 

Bedankt Ylva!

Alec Verzee, 6 VWO

Ik vond het eerst wel moeilijk om naar de begeleiding te gaan, aangezien ik niet makkelijk om hulp vraag. Het werd uiteindelijk wel iets waar ik naar uit keek, omdat ik het gevoel had dat het wel echt hielp bij mij. Ik heb gewerkt met Roel en Lieza, beide mensen waar ik erg goed mee op kon schieten. Allebei hadden goede raad en een geweldig gevoel voor humor.
Vooral mijn planning is veranderd, daarmee bedoel ik dat ik nu überhaupt dingen plan. Ook is mijn manier van leren aanzienlijk verbeterd.
Er kunnen misschien wat meer snacks geserveerd worden…zoals spareribs of steak. Van die lichte hap.

Amber, Havo 3

In het begin vond ik het spannend om naar de huiswerkbegeleiding te gaan, maar ik ben het steeds leuker gaan vinden. Mijn coach legt alles goed uit, want ik snap het altijd. Voordat ik kwam snapte ik wiskunde niet altijd, maar nu snap ik het na de bijles altijd.

Arie Kuik

Justin geslaagd is voor zijn MBO diploma Grafische Vormgeving !!! Met dank aan jou voor de Nederlandse lessen waar hij een voldoende op heeft gehaald.
Wens jou en iedereen die werkt bij het Centrum van Ontwikkeling en Educatie en je familie ontzettend veel succes !!!
Nogmaals hartelijk dank !!!!

Groetjes Arie Kuik

Arthur 13 jr. 2KB

In het begin vond ik het soms vervelend om naar de begeleiding te gaan. Ik ben het daarna steeds leuker gaan vinden. Ik vind mijn coach goed en ik ben vooral geholpen met wiskunde. Eerst snapte ik het niet, maar nu wel.

Beau 15 jaar, 3e klas vmbo.

Ik zit in de 3e klas van KB en ik heb volgend jaar mijn examens, ik was bang dat ik de rekentoets niet ging halen. Daarom heb ik 2 keer in de week bijles gevolgd! Ik vond de bijles helemaal niet erg en ik heb er zeker heel veel van geleerd! Ik heb mijn rekentoets gehaald!

Britt, 1e jaars studente HBO Verpleegkunde

In het begin vond ik het erg spannend om naar de begeleiding te gaan. Ik wist namelijk niet wat er ging gebeuren, een soort gezonde spanning zeg maar. Van het begin af aan vond ik echter leuk.
Mijn coach was Roel, ik heb met veel plezier aan mijn schoolwerk gewerkt. Hij was altijd heel rustig, en nam goed de tijd voor stof. Roel kan erg duidelijk uitleggen en weet op welk moment hij een grapje kan maken.

Ik ben het meest geholpen met mijn leertechniek. Daar kwam ik er ook voor, maar ik leer nu echt en kwam erachter dat ik dat eerder op de verkeerde manier gedaan heb. Ik leer nu door samen te vatten en verbindingen te zoeken tussen bepaalde aspecten. Eerder las ik de tekst drie keer en dacht ik dat ik geleerd had. 

Pagina's