06 - 513 42 749

Icoon pinterest
Icoon google+
facebook icoon
Facebook Emmen
Facebook Coevorden
Icoon twitter
LinkedIn icoon

Lieza Geuzinge

Coach, initiator en contactpersoon

Mijn naam is Lieza Geuzinge (1965). In januari 2011 heb ik Het Centrum Ontwikkeling en Educatie opgericht in Coevorden. Ik ben de eerste contactpersoon voor de activiteiten die we aanbieden. Ik coördineer de begeleiding en zorg ervoor dat een leerling door de juiste coach wordt begeleid.
Daarnaast begeleid ik zelf ook bij studie en huiswerk en coach ik, wanneer gevraagd, ook leerlingen en/of ouders bij diverse vraagstukken in hun persoonlijke ontwikkeling.
Naast moeder zijn van drie kinderen (24, 22 en 19) heb ik jarenlang zelfstandig, therapeutisch gewerkt met mensen vanuit diverse invalshoeken waarbij het vaak ouder- en kind relatievragen en/of opvoedingsvragen betrof.
Diverse korte en langere werkzaamheden en functies hebben me geleid naar de functie die ik momenteel vervul binnen Het Centrum.

Ik werk vanuit de visie dat we veel kunnen betekenen voor jongeren, maar ook voor volwassenen, in studie- en leersituaties. Door middel van stimulerende, positieve educatieve activiteiten die ook de persoonlijke ontwikkeling een positieve impuls geven, kunnen we een waardevolle bijdrage leveren.

De juiste benadering, een passend aanbod, zijn de zaken die iemand op en naar de plek brengen waar je je eigen ik en creativiteit volledig kan uiten.

Je kunt me rechtstreeks bereiken via lieza@ontwikkelingeneducatie.nl