06 - 513 42 749

Icoon pinterest
Icoon google+
facebook icoon
Facebook Emmen
Facebook Coevorden
Icoon twitter
LinkedIn icoon

Profiel- en studiekeuze traject

“Voel je al waarnaar je verlangt? Weet je al welke kant jouw reis op mag gaan? Als je merkt dat het nog wat onduidelijk is, onthoud dan dat je nog geen concreet plaatje in je hoofd hoeft te hebben over wat je precies wilt met je leven. Dat komt allemaal veel later. Het mag ook een gevoel zijn!”

 

PROFIEL- EN STUDIEKEUZE TRAJECT

Wat iedereen ook tegen je zegt, hoeveel tips je ook krijgt, uiteindelijk maak je zelf de keuze voor de studie die je wilt gaan volgen. Als je weet wie je bent en waar je goed in bent, kan je betere keuzes maken. De keuze van een profiel, vervolgstudie of overstap naar een andere studie is een beslissing waar je zelf achter moet staan. Maar hoe doe je dat?

Ik ga graag samen met jou aan de slag!

We werken met behulp van de Keuzecoachmethode.

Door het eerst los te zien van elkaar en de puzzelstukjes helder te krijgen, kun je daarna gaan combineren en onderzoeken wat echt bij je past. Onderwerpen die daarom in de gesprekken aan de orde komen zijn o.a.: het keuzeproces en keuzestijlen, waarden, leerstijlen, interesses, kwaliteiten, vaardigheden, capaciteiten, houding en motivatoren. Vooral de intrinsieke motivatoren (die uit jezelf komen) zijn bepalend voor het succes van je keuze.

Vaak maken wij gebruik van een mindmap om overzicht te krijgen en te behouden. Het traject sluiten we af met een samenvatting en een overzichtelijk portfolio. Je hebt onderzocht welke studies bij jou passen; een keuze waarbinnen jij jouw talenten en mogelijkheden optimaal kunt benutten en ontwikkelen.

Je bent dus van harte welkom om samen met mij op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en zo inzicht te krijgen in jouw talenten!

Wil je meer lezen over de Keuzecoachmethode? Kijk dan ook eens op www.keuzecoach.nu 

Manon van Schajik, Keuzecoach