06 - 513 42 749

Icoon pinterest
Icoon google+
facebook icoon
Facebook Emmen
Facebook Coevorden
Icoon twitter
LinkedIn icoon

Pilotgroep voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong

Vanaf maandag 28 mei gaan wij starten met een pilotgroep waaraan kinderen (8-12 jaar) met een ontwikkelingsvoorsprong, die meer uitdaging nodig hebben, aan mee kunnen doen.

 

Kinderen zijn op verschillende vlakken slim. Wanneer dit met de schoolvakken heel gemakkelijk gaat, ontstaat soms verveling op school.

Ook leren ze hierdoor te weinig om door te zetten wanneer het lastiger wordt, om om te gaan met iets niet direct te kunnen, fouten te maken, hulp te leren vragen maar ook het plezier in leren, analyseren en creëren!

 

We gaan op onze locatie d.m.v. een uitdagend programma kinderen prikkelen om te leren nieuwe uitdagingen aan te gaan, zichzelf beter te begrijpen, te ervaren dat ze tegen eigen grenzen aanlopen maar ook plezier kunnen hebben in hun eigen onderzoek.

De groep zal bestaan uit ongeveer 8 kinderen en zal worden geleid door 2 of 3 begeleiders.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Lieza Geuzinge, directeur Het Centrum Ontwikkeling en Educatie. 06-513 427 49.

 

Data:          28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni, 2 juli, 9 juli

Tijd:            13.00 -15.00 uur
Waar:          Hoofdstraat 31, Emmen (parkeren bij onze locatie is niet mogelijk.
                   De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is bij de Monetpassage,
                   3 minuten lopen naar Het COE)
Investering: 247.50 euro


Omdat we dit aanbieden onder schooltijd is het nodig om toestemming te hebben van school dat deze maandagmiddagen ook gemist kunnen worden.

Datum: 
maandag, 28 mei, 2018