06 513 427 49

Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
LinkedIn icoon

Huiswerkbegeleiding en bijles

Een vrouw schrijft met een pen op een papier en heeft een opengeslagen boek ernaast

Heeft je zoon of dochter achterstanden opgelopen en/of onvoldoende resultaten? Of heeft je kind moeite met het plannen en het op tijd afkrijgen van huiswerk? Misschien hebben jij en je zoon of dochter al meerdere dingen geprobeerd, maar lukt het alsmaar niet om grip te krijgen op het huiswerk. Ben je op zoek naar een gedegen huiswerkbegeleiding of bijles die precies is afgestemd op wat jouw kind nodig heeft?

Wij bieden de juiste ondersteuning op maat!

Huiswerkbegeleiding ook voor leerlingen met een leerbeperking (Autisme, PDD-NOS, ADHD)
Huiswerkbegeleiding op maat zorgt ervoor dat je kind weer positief naar school kijkt en gaat en dat er tijd over is voor andere zaken die plezier en ontspanning bieden.

Leren en persoonlijke ontwikkeling
Vraag je je ook wel eens af hoe je kind zich goed kan ontspannen tijdens een repetitie of examen? Of hoe een spreekbeurt goed voorbereid en met zelfvertrouwen gepresenteerd kan worden? Heeft je kind ook wel eens last van faalangst en kan het dat maar niet  omdraaien naar zelfverzekerdheid?

Prestatie en presentatie
Op school gaat het om presteren en presenteren. Over de omgang met andere kinderen en leerkrachten. Hoe kan je kind vertrouwen hebben in zichzelf en beter worden in de omgang met anderen? Het Centrum Ontwikkeling en Educatie biedt individuele begeleiding die net dat ene zetje geeft dat het kind nodig heeft om weer lekker in zijn of haar vel te zitten.

Werkwijze
Er zal in principe altijd een-op-een gewerkt worden. Er kan echter ook voor een ander begeleidingspad gekozen worden. Belangrijk is dat het altijd passend is bij de leerling. De studie- en huiswerkbegeleiding wordt gecoacht en gegeven door diverse studiecoaches. Wij gaan ervan uit dat een goede match tussen leerling en begeleider ervoor zorgt dat de begeleiding ook echt vruchten afwerpt. Lees hier meer over onze werkwijze. 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en/of een gesprek met Lieza Geuzinge via 06 51 34 2 7 49 en/of info@ontwikkelingeneducatie.nl.