06 513 427 49

info@ontwikkelingeneducatie.nl

Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
LinkedIn icoon

HCOE 10 jaar!!

 

Yoehoe!! HCOE bestaat 10 jaar!
Mijlpalen moet je vieren en dat doen we o.a. door het weggeven van cadeautjes. 

 

In dit jubileumjaar geven we 10 keer een cadeautje weg op, telkens op de 10e van de maand. Dit doen we van januari t/m oktober. Wil je een cadeautje ontvangen (of 10) ?
Vul dan hieronder bij het desbetreffende cadeautje je gegevens in, zodat je het gratis cadeautje zo snel mogelijk in je mailbox ontvangt. 

 

Hieronder vind je de cadeautjes die we uitdelen tijdens het  10 jarig bestaan van Het Centrum Ontwikkeling en Educatie:

Gratis Opvoed Inspiratiekaartjes. 
Deze inspiratiekaartjes willen jou inspireren bij de opvoeding van je kinderen.
Ze geven je ideeën om samen eens iets anders te doen. En ze helpen je bij de regels en discipline in huis.
Pak er eens een kaartje bij en vraag jezelf af: Wat spreekt jou aan in dit kaartje? Hoe kun je dit kaartje toepassen op jouw gezin? 


Klik hier om de kaartjes in je mailbox te ontvangen. 

Gratis studiekeuze infographic.
Deze infographic kun je gebruiken als je een rustig studiekeuze momentje voor jezelf in gaat plannen. Je gaat verschillende stappen doornemen waar vragen behandeld worden die je jezelf kan stellen.

Klik hier om de infographic in je mailbox te ontvangen!

Het is bijna examentijd en dat betekent dat iedereen weer aan de slag moet om te leren. Voor de een gaat het wat makkelijker dan voor de ander.
Wij hebben deze tips speciaal voor jou ontworpen, zodat jij je optimaal kan voorbereiden voor het examen.

Klik hier om de examentips in je mailbox te ontvangen!

Leren maken wij leuk door het te combineren met beweging. Jolien geeft vijf tips om dit toe te passen in de klas. Soms kan het lastig zijn om als docent zijnde nieuwe oefeningen te verzinnen waarbij ook nog eens wordt bewogen. Deze vijf tips kunnen je daarbij helpen. Veel plezier met bewegen! 

Klik hier voor het cadeautje van april!

Mei

YES! Het is weer tijd voor een cadeautje vanwege ons 10-jarig bestaan! Ditmaal staat het cadeautje in het teken van creativiteit. We geven een werkboek VOL creatieve, leuke en uitdagende opdrachten weg plús een mooie kortingsbon. Een cadeautje om op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.

Klik hier voor het cadeautje van mei!

Dit keer is het cadeautje een leuke kleurplaat!

Klik hier om de kleurplaat te downloaden!

Het is zover … na een bijzonder schooljaar is het dan eindelijk zomervakantie. Wat ga je doen tijdens de zomer?  Blijf je thuis, of ga je nog op vakantie in Nederland of het buitenland?  Er is zoveel mogelijk. 

In ieder geval ga je vast van alles buiten doen en is het mooi weer. Er is zoveel leuks te doen buiten.  Om je op weg te helpen staat hieronder de 10/10 bingo. Hierin staan 10 activiteiten die je gedaan moet hebben voor je 10 jaar bent. Gaat dit je lukken? Kun je al een paar afstrepen of ga je ze allemaal deze zomer doen?

Klik hier voor het cadeautje van juli!

Bewegend leren 5 doe kaarten

Binnen ons werk maken wij veel gebruik van Bewegend leren. Waarom? Ten eerste omdat Bewegend leren ontzettend leuk is! Daarnaast zien wij binnen het onderwijs dat veel kinderen worstelen met het ‘zittende’ lesprogramma op school. Aandacht die verslapt, concentratie die nihil is en veel kinderen die onrustig zijn in hun lijf. Daarom geven wij 5 verschillende oefeningen die je thuis met je kind zou kunnen doen gratis weg. De oefeningen zijn makkelijk in te zetten. Daarbij is er rekening gehouden met de materialen die (meestal) thuis te vinden zijn. Het zou daardoor alleen een moment van je tijd en energie moeten kosten

Klik hier voor het cadeautje van september!

Een extra leuk cadeautje dit keer, namelijk een Mindset cursus. 
De mindset cursus is speciaal bedoeld voor ouders die nu in de opvoeding zitten en meer willen leren over mindset. In deze minicursus leer je hoe mindset werkt en hoe dit positief invloed kan hebben op de toekomst van je kind. Een groei mindset biedt namelijk een levens veranderende kracht.

Klik hier voor het cadeautje van oktober!

Cadeautje in je brievenbus?
We sluiten de viering van ons 10-jarig jubileum af met dit 10e cadeautje.
Graag kijken we vanaf nu, samen met jou, vooruit naar de toekomst. Een toekomst waarin je op je eigen manier mag groeien en ontwikkelen. 

De eerste 25 aanmeldingen ontvangen een klein cadeautje in hun brievenbus. 

Klik hier om het cadeautje te ontvangen!