0591 745 455

Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
LinkedIn icoon

Wat vind jij?

Nee, dat meen je niet! Mag IK werkelijk zelf kiezen wat IK wil leren! Weet JIJ niet beter dan IK  wat goed is voor mij? Weet niet ieder ander wat beter is voor me dan ikzelf!

Kortgeleden kwam de vraag voorbij op internet: “Hoe zou jij het onderwijs van je kind inrichten als geld geen rol zou spelen en jij het voor je kind mocht bepalen?”

Ik zou jou die vraag willen stellen. Een vreemde vraag, gezien mijn introductie van dit artikel. Nu vraag ik jou om het te beslissen voor je kind/een kind.

Ik ben zeer benieuwd naar je reactie. Neem een moment de tijd om met aandacht na te denken over deze vraag en wat jij zou willen. Let erop! Geld speelt geen rol!

Ik zou je willen vragen pas verder te lezen, nadat je deze vraag hebt beantwoord. Maak desnoods een paar aantekeningen voor jezelf als je niet de tijd wilt nemen om het uit te schrijven.

--------------------------------------------

Wanneer je klaar bent met het beantwoorden van deze vraag, zou ik heel graag de volgende vraag aan je willen stellen.

Je hebt je vraag waarschijnlijk beantwoord vanuit je volwassen-zijn, vanuit het NU.

Wanneer je nu terugdenkt en jezelf voorstelt in de leeftijd van een middelbare-school-leerling, zou je dan tevreden zijn met  het onderwijs dat je zojuist geschetst hebt?

Ik ben erg benieuwd naar je reactie!

6 april 2014

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.