0591 745 455

Icoon pinterest
Icoon google+
Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
Icoon twitter
LinkedIn icoon

Algemene activiteiten

Blauwe puzzekstukjes in een horizontale lijn met een rood opstaand puzzelstukje in het midden

Wanneer jij of je kind vastloopt en je hierover vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, kunnen wij passende hulp bieden. Enkele van de teamleden hebben een therapeutische achtergrond en begeleiden van daaruit, naast de studiebegeleiding, ook therapeutisch kinderen en volwassen met diverse vraagstukken. Een van de manieren waarop we werken, is met behulp van (familie)opstellingen. 


Zo jong en toch al zo enthousiast over de Engelse taal. We komen het regelmatig tegen: jonge kinderen op de basisschool met veel interesse voor de Engelse taal en die het soms ook al erg goed kunnen spreken. Daarom zal er elke eerste woensdag van de maand een Engels voorleesuurtje gehouden worden in HCOE Emmen. Native speaker Sandra Miles zal tussen 13:00-13:45 en 14:00-14:45 voorlezen in het Engels aan alle kinderen uit groep 1 t/m 6 die al op jonge leeftijd enthousiast worden van de Engelse taal en er mee bezig zijn. Ook zal er iets lekkers te eten en te drinken zijn.

Wil jij meer inzicht in de manier waarop jij het beste kunt leren?  Je kunt bij ons terecht voor een eigen, persoonlijke MILS leerstrategie onderzoek. 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een kind dreigt uit te vallen of misschien al uitvalt op school. Zit je kind thuis of dreigt het thuis te komen zitten? Ook in deze situaties bieden we begeleiding op maat. 

Kom vrijblijvend met ons in contact om te zien wat we voor je kunnen betekenen.
 

Ons team is gegroeid. Bekijk hier het overzicht van alle teamleden met foto en info. 

In 2019 worden er weer nieuwe Faalangst-trainingen gegeven!

Houd de website in de gaten voor de precieze data.

 

In 2019 worden er weer nieuwe SOVA-trainingen gegeven!

Houd de website in de gaten voor de precieze data.