0591 745 455

Icoon pinterest
Icoon google+
Icoon Instagram
Facebook logo van de facebookpagina van het Centrum Ontwikkeling en Educatie
Icoon twitter
LinkedIn icoon

Algemene activiteiten


Zo jong en toch al zo enthousiast over de Engelse taal. We komen het regelmatig tegen: jonge kinderen op de basisschool met veel interesse voor de Engelse taal en die het soms ook al erg goed kunnen spreken. Daarom zal er elke eerste woensdag van de maand een Engels voorleesuurtje gehouden worden in HCOE Emmen. Native speaker Sandra Miles zal tussen 13:00-13:45 en 14:00-14:45 voorlezen in het Engels aan alle kinderen uit groep 1 t/m 6 die al op jonge leeftijd enthousiast worden van de Engelse taal en er mee bezig zijn. Ook zal er iets lekkers te eten en te drinken zijn.

Wil jij meer inzicht in de manier waarop jij het beste kunt leren?  Je kunt bij ons terecht voor een eigen, persoonlijke MILS leerstrategie onderzoek. 

Bij HCOE bieden we zorg en begeleiding aan iedereen die vastloopt op het gebied van studie. Ook thuiszitters kunnen bij ons terecht voor extra ondersteuning en begeleiding ter voorbereiding op de terugkeer naar school.


 

Ons team is gegroeid. Bekijk hier het overzicht van alle teamleden met foto en info. 

In 2019 worden er weer nieuwe Faalangst-trainingen gegeven!

Houd de website in de gaten voor de precieze data.

 

In 2019 worden er weer nieuwe SOVA-trainingen gegeven!

Houd de website in de gaten voor de precieze data.

 

Van maandag 18 februari t/m 24 februari is het voorjaarsvakantie en zijn wij op verzoek open. Overleg dit even met je leercoach. 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie!